Business opportunities

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om jouw bedrijf te promoten?
Locked & Loose biedt u de mogelijkheid om uw merk te verbinden met een levendige lifestyle gemeenschap.

Boost your brand awareness

Wij bieden je de mogelijkheid om door te breken op de Nederlandse markt en de brand awareness bij jouw doelgroep te vergroten. Met onze sponsor- en promotie mogelijkheden maximaliseren we de bekendheid van uw bedrijf door gerichte merkbetrokkenheid te bieden: voor de show, op locatie en na de show.

We bieden verschillende opties op basis van uw budget en doelstellingen, waaronder het sponsoren van een specifiek evenement-onderdeel, het aanbieden van producten voor de goodiebags, het hosten van een stand en huren van een plekje in een onze pop-up salon. Als sponsor of partner krijgt u niet alleen exposure op ons evenement en op onze website, maar u draagt ook bij aan de positieve impact die ons evenement heeft op de natuurlijke haar gemeenschap.

Ontdek de cijfers

De cumulatieve aantallen van de voorgaande edities

Bezoekers

Exposanten

FB groepsleden

Activiteiten

Zakelijke aanmelding zijn geopend!

Deel jouw expertise

Bent u een expert op het gebied van haarverzorging of een gerelateerd onderwerp? Wij bieden professionele workshops en sprekers sessies aan voor ondernemers die hun kennis willen delen met ons publiek.
Wil je graag jouw expertise delen door het geven van een masterclass of presentatie op ons evenement? Dan horen we graag meer over jouw kennis en ervaring.

Word een sponsor

Bent u geïnteresseerd in het worden van een partner van Locked & Loose en bijdragen aan onze missie om de Natural Hair Community te versterken? Als partner kunt u profiteren van verschillende voordelen, waaronder exposure op ons evenement en op onze gehele online aanwezigheid, de mogelijkheid om uw producten of diensten aan te bieden aan ons publiek en de kans om deel uit te maken van een positieve beweging die diversiteit en inclusiviteit viert.