Workshops: van beginner tot professional

Ontdek onze pop-up salon, waar onze haar- en beauty experts staan te popelen om jouw natuurlijke haar te verzorgen! We hebben een breed scala aan behandelingen, speciaal ontworpen voor jouw haartype en textuur. Laat ons jouw haar tot in de puntjes verzorgen met fantastische behandelingen die jouw krullen en kroeshaar doen stralen!

Gratis Workshops

Ontdek de geheimen van natuurlijk haar tijdens onze gratis workshops, DIY-sessies en look & learn-presentaties. Leer hoe je jouw natuurlijke haar het beste kunt verzorgen en stylen, en blijf op de hoogte van de nieuwste trends, producten en technieken. Of je nu kroeshaar hebt of krullen, bij ons vind je alle tips en tricks om jouw Natural Hair van binnenuit te laten stralen. Laten we elkaar empoweren en onze natuurlijke schoonheid omarmen.

Professional Masterclasses

Ben je een beauty en/of lifestyle professional en wil je jouw business naar een hoger niveau tillen? Bij Locked & Loose bieden we een exclusieve reeks workshops en expertclasses om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Leer van de besten in het vak en krijg een unieke kans om te netwerken met gelijkgestemde professionals. Mis deze kans niet om jouw expertise te vergroten en jezelf te onderscheiden in de branche!

Ben je een professional en wil jij een workshop geven?