Tijdens het panel gaan wij in gesprek met zowel afnemer als bedrijven. Door te luisteren naar beide perspectieven en te begrijpen waar de knelpunten zitten, willen we samen de relatie tussen bedrijven en klanten versterken. Mijn missie is om te helpen bij het creëren van een omgeving waarin bedrijven kunnen groeien door middel van verbeterde klantenservice, en waar klanten kunnen genieten van hoogwaardige dienstverlening.

Mijn naam is Engracia Castelo, en ik ben de oprichter van Expanding Beauty. Mijn reis begon in Duitsland, waar ik op jonge leeftijd begon als freelancer voor schoonheidsmerken op beurzen, in salons en in gerenommeerde winkels zoals Douglas.

Mijn carrière heeft zich verder ontwikkeld in B2B-verkoop en klantenservice van biologische oliemarkt tot de grondstoffenmarkt. Mijn indrukwekkende ervaring omvat ook werk voor gerenommeerde merken zoals L’Oréal Luxe en Maurer & Wirtz, wat mijn positie als een drijvende kracht in zowel de beauty- als de zakelijke sector heeft versterkt.

Mijn achtergrond als ervaren schoonheidsspecialist en wellness-therapeut, in combinatie met mijn bachelor’s degree in bedrijfskunde, stelt me in staat om een unieke mix van creativiteit en zakelijk inzicht te bieden.