Ontdek Jouw Innerlijke Liefdevolle Zelf’’

Stap binnen in een wereld van zelfontdekking en empowerment, waar zowel een natuurlijke levensstijl centraal staat, als een pure manier om meer (zelf)liefde in je leven te verwelkomen.

Je bent van harte uitgenodigd voor mijn workshop ‘Ontdek jouw innerlijke liefdevolle zelf’ tijdens het Locked & Loose event op zondag 10 september 2023 om 17.00 uur in het World Trade Centrum Rotterdam. Een transformerende self-care workshop, waarin zelfliefde in de schijnwerpers staat. Je leert hoe je een liefdevolle verbinding met jezelf kunt onderhouden en van daaruit de connectie met anderen kunt aangaan.

Tijdens de workshop (45 minuten) ga je met behulp van 7 liefdesprincipes op een innerlijke reis.

Ik ben Ivete Brito Silva (1969), liefdes- en relatietherapeut. In november 2023 verschijnt mijn boek: ‘Ken Jezelf Begrijp de Ander – Het geheim van een liefdevolle relatie’. Mijn visie op de liefde is dat een fijne, liefdevolle en gezonde liefdesrelatie start met het kennen van jezelf, van daaruit kun je de ander pas écht begrijpen.

Singles kunnen bij mij terecht voor liefdestherapie en koppels voor relatietherapie. In liefdestherapie leren singles zichzelf beter kennen, helen ze wonden en versterken ze hun  relatievaardigheden, zodat ze beter in staat zijn om liefde te ontvangen en te geven.

In relatietherapie help ik koppels hun relatie te verdiepen of te verbeteren. Ze leren elkaar beter kennen en begrijpen, waardoor ze hun de relatie verder kunnen vormgeven op basis van gemeenschappelijke verlangens.