De workshop zal bestaan uit een demonstratie van hoe ik te werk ga als ik iemand zijn/haar haar knip. 

Vanaf begin tot eind zal ik jullie meenemen in het basisproces dat nodig is om tot het resultaat te komen waar de klant om vraagt. Van de tools die nodig zijn om tot dat resultaat te komen, tot de technieken die ik gebruik en wat mijn interactie met mijn klanten tot een succes maakt. 

Aan het einde van de demonstratie zal ik een moment nemen om vragen te beantwoorden. 

Haar knippen op zich is geen persoonlijke gebeurtenis. Wat het persoonlijk maakt, is de band tussen kapper (barber) en klant en het vertrouwen dat de klant neerlegt bij de kapper. 

Een afspraak bij de kapper zie ik als een moment in de week om tot rust te kunnen komen. De ene keer hoef je niet bezig te zijn met wat er in je persoonlijke leven speelt en de andere keer is het wellicht nodig om even je hart te kunnen luchten. Wat voor mij belangrijk is, is dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat het een familiaire gevoel geeft om in de salon te zijn. 

Alle onderwerpen kunnen besproken worden en niemand mag of zal veroordeeld worden. 

Overigens zijn alle leeftijden welkom in de salon. Omdat het voor mij belangrijk is dat iedereen zich op zijn gemak voelt, zal ik er ook extra tijd en moeite in steken om kinderen op hun gemak te stellen. Vooral jonge kinderen hebben veel last van prikkels in een nieuwe omgeving. Uit ervaring heb ik een manier gevonden om met zulke situaties om te kunnen gaan. Hierdoor kunnen de ouders ook enigszins relaxen. 

Mijn streven zal altijd zijn eenieder de salon te laten verlaten met een voldaan en tevreden gevoel.