Ontdek de transformerende kracht van onze Hair Healing Workshop, een unieke en intieme community bijeenkomst (gathering) over hairstories. Samen met de inspirerende Deborah Babel en Sabrina Starke gaan we het hebben over jouw relatie met natural hair/kroeshaar. 

Laat je hart/haar spreken. Samen creëren we een veilige en liefdevolle ruimte waar we de vreugdevolle momenten, de pijnlijke ervaringen en de veranderingen die ons hebben gevormd met elkaar delen. 

Deze bijzondere sessie is een uitnodiging om je haar te omarmen, maar ook om jezelf te omarmen. We duiken dieper in de lagen van onze haarverhalen om te inspireren en te verbinden.  Laat je hairstory een bron van empowerment, groei en acceptatie zijn.

Sabrina Starke is een creative artist, singer/songwriter producer, natuurvoedingstherapeut & holistic entrepreneur. Oprichter van ART=MIND, een holistische zelfbewustzijn en mindfulness traject voor creatieve artiesten. En mede-oprichter van Diaspora Wellhouse, een holistische welzijnsorganisatie gericht op het welzijn van mensen uit de Afrikaanse Diaspora.

Zij een ondernemer met een sociaal maatschappelijk hart. Middels haar muziek deelt zij verhalen over zelfbewustzijn, de wereld, liefde en empowerment.  Zij heeft diverse prestigieuze prijzen en awards gewonnen en heeft 6 albums en meervoudige singles uitgebracht.

Na haar studie tot natuurvoedingstherapeut heeft zij het holistisch leven volledig in haar leven en denken geïntegreerd. En heeft zij zich verbonden met diverse projecten, events en programma waar bewustwording, duurzaamheid en persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

 

Deborah Babel, oprichter van stichting Embrace en Embrace Training en Coaching, is een ervaren docent, healer, coach en relatiecoach met een diepgewortelde passie voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Met ruim tien jaar ervaring in het onderwijs en een indrukwekkende reeks certificeringen en opleidingen, beschikt zij over de kennis en expertise om anderen te begeleiden bij het verwezenlijken van hun doelen. Deborah’s toewijding aan het creëren van een positieve verandering in het leven van anderen komt tot uiting in haar inspirerende werk, waarbij ze mensen helpt om hun volledige potentieel te benutten en een leven vol vervulling te leiden.

Daarnaast heeft Deborah haar eigen praktijk in Capelle aan den IJssel, waar ze cliënten individueel begeleidt en inspirerende Sister Circles en Couple Circles organiseert. Met haar warme en deskundige aanpak creëert ze een veilige ruimte voor persoonlijke groei, empowerment en heling. Deborah’s unieke combinatie van ervaring, kennis en toewijding maken haar een waardevolle bron van ondersteuning en inspiratie voor iedereen die streeft naar een positieve transformatie in hun leven. www.deborahbabel.com