De workshop Afrikaanse hoofdmassage zal bestaan uit een demonstratie van de massagetechnieken, waarna er op elkaar wordt geoefend.  Tijdens deze workshop is er specifiek aandacht voor de toegankelijkheid m.b.t. “Afrikaanse” kapsels, diversiteit van krul definitie, haarwerken en hoofddoeken.   

De Afrikaanse hoofdmassage heeft vele voordelen, waaronder het verminderen van stress en spanning, het stimuleren van de bloedcirculatie en het ontspannen van de spieren. Daarnaast kan het helpen de haargroei te bevorderen. Ook is de Afrikaanse hoofdmassage specifiek toepasbaar op mensen die verlichting zoeken voor migraine- en hoofdpijnklachten. 

Na de workshop zul je in staat zijn om jezelf of de ander op een eenvoudige manier te ontstressen. De handout met instructies zal je helpen om de massage op de juiste manier uit te voeren, zodat je er maximaal van kunt profiteren.

Al 20 jaar (inter) nationaal bekend met event- & bedrijfsstoelmassages.  Yema verzorgt ook holistische (systemische) massages, therapie en coaching. Trainingen, bij- en omscholing van professionele massage.  

Verbinding, diversiteit & inclusie staan centraal in het leven van Elisabeth Schmeltz. Deze levenshouding kan zij prima kwijt in haar werk en passie. Door haar empathisch vermogen en hooggevoeligheid kan zij op een laagdrempelige wijze een vertaalslag maken.

“De massages van Adyana zijn heel lekker en holistisch. Ze voelt waar er blokkades zitten zowel geestelijk als lichamelijk.”
Jahél Tam

The Natural Hair Doctor