Exposanten

Ontdek een wereld vol mogelijkheden en inspiratie bij onze fantastische stands. Van beauty- en haarverzorging tot lifestyleproducten, er is voor iedereen wat wils.

Pop-up salon

Verwen jezelf met een heerlijk moment in onze betoverende pop-up salon.
Onze getalenteerde stylisten en braiders staan klaar to enhance your natural beauty!

Workshops

Of je nu nieuwe trends wil ontdekken, je creativiteit wil unleashen of je business skills wil verbeteren, onze workshops en sprekers bieden waardevolle kennis en inzichten.

Heb jij jouw ticket nog niet? Haal ze gauw!

Entertainment – plezier voor het hele gezin

Foodcourt

Bij de food court van Locked & Loose kun je jezelf heerlijk verwennen op diverse lekkernijen, terwijl je geniet van alle natuurlijke haarpracht om je heen. Tijdens het evenement serveren wij een uitgebreid assortiment aan overheerlijke hapjes en dorstlessende drankjes.

Kids corner

We zorgen ervoor dat onze jongere bezoekers net zo’n fantastische tijd hebben op Locked & Loose als de volwassenen. De Kids Corner is een leuke en veilige plek voor kinderen om te spelen, leren en creatief te zijn. Met activiteiten zoals haarvlechten, schilderen en knutselen, zal de Kids corner zeker een hit zijn bij de kleintjes!

Hair Show

Ben jij klaar voor de ultieme hair show van het jaar? De Hair Fashion Show op Locked & Loose gaat je omverblazen met de nieuwste en meest creatieve stijlen. Van natuurlijke afro’s tot prachtige krullen, deze show heeft het allemaal! Bereid je voor om geïnspireerd te raken door onze talentvolle haarstylisten en maak je klaar om te stralen met je eigen natuurlijke stijl.

DJ

Bereid je voor om te dansen op de beat van de DJ. Onze DJ zorgt voor een geweldige sfeer op Locked & Loose en zal je laten bewegen op de meest catchy beats. Kom met je vrienden en laat je meeslepen door de muziek terwijl je geniet van alle fantastische natuurlijke kapsels en beauty looks om je heen. Let’s celebrate like it’s our best hair day!

Plattegrond

Navigeer moeiteloos door ons evenement en weet precies waar je moet zijn voor de verschillende activiteiten, stands en presentaties.